Kondicioner Ururu Sarara FTXZ-N + RXZ-N

Kodi i produktit: 26515

100L200L

Kontroll i plotë i klimës me delagështim, pastrim ajri dhe ventilim me efikasitet të lartë në ngrohje dhe ftohje

  • Kombinim unik i lagështimit, dehumidifikimit, ventilimit, pastrimit të ajrit dhe ngrohjes dhe ftohjes në 1 sistem.
  • Sensori i zbulimit të lëvizjes me 3 zona: fluksi i ajrit dërgohet në një zonë tjetër nga ajo ku ndodhet personi në atë moment. Zbulimi bëhet në 3 drejtime: majtas, përpara dhe djathtas. Nëse nuk zbulohen njerëz, njësia do të kalojë automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.
  • Aplikacioni Onecta (opsionale): kontrolloni ambientin tuaj të brendshëm nga çdo vend me një aplikacion, nëpërmjet rrjetit tuaj lokal ose internetit.
  • Nuk ka nevojë të pastroni filtrat, falë filtrit vetëpastrues
  • Vlerat e efikasitetit sezonal: gamën e plotë A+++ në ftohje dhe ngrohje
  • Komanda zanore nëpërmjet Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore si pika e caktuar, mënyra e funksionimit, shpejtësia e ventilatorit, etj.
  • Pëshpëritja e qetë në funksionim: funksionimi i njësisë vështirë se mund të dëgjohet. Niveli i presionit të zërit zbret në 19dBA!
  • Rrjedha e ajrit 3-D kombinon lëvizjen automatike vertikale dhe horizontale për të qarkulluar një rrymë ajri të ngrohtë ose të ftohtë drejt qosheve edhe të hapësirave të mëdha
  • Fitues i çmimit të dizajnit Reddot 2013
14 vizitor jane duke e pare kete produkt ne kete moment!