Hydro BS

Përfitoni kombinimin e përsosur të dizajnit të shkëlqyeshëm dhe teknologjisë së avancuar të klimës

cq5dam.web.1280.1280 (73)
service (1)
SHERBIMET TONA

ASISTENCE TEKNIKE

Ne ofrojmë një shërbim të asistencës teknike për të siguruar që klientët tanë të kenë ndihmën  për përdorimin dhe mirëmbajtjen e produktëve tanë.

ROCA SISTEM INKASO 15 %

The_Gap_Mosaic_home_4
The_Gap_Mosaic_home_4

The_Gap_Mosaic_home_4

ROCA THE GAP

The_Gap_Mosaic_home_6 (1)
The_Gap_Mosaic_home_6 (1)

The_Gap_Mosaic_home_6 (1)

ROCA MERIDIAN

004_06201_00_MERIDIAN_t_Ambient_Pictures_TF_Mob_solu_xxl_v2 (1)
004_06201_00_MERIDIAN_t_Ambient_Pictures_TF_Mob_solu_xxl_v2 (1)

004_06201_00_MERIDIAN_t_Ambient_Pictures_TF_Mob_solu_xxl_v2 (1)

Paneli Diellor HIDROTHERM, peruron gjeneraten e re te sistemeve diellore, ne shek XXI.

I vendosur permbi mijera cati anembane botes, me standarte prodhimi te cilesise me te larte me nje paraqitje estetike konsiderohet me te drejte Paneli Diellore Numer 1 ne te gjithe boten.

120 Litra
Panel djellor per ngrohje uji

Ideal per konsumator deri ne 20kv

Paneli diellor Hidrotherm për ngrohje uji me kapacitet 120 litra është zgjidhja ideale për aplikime të vogla dhe ndihmon në rritjen e efikasitetit të ngrohjes së ujit në shtepine tuaj dhe kursim te fatures se elektrike

150 Litra
Panel djellor per ngrohje uji

Ideal per konsumator deri ne 30kv

Modeli i panelit diellor me kapacitet 150 litra është një zgjedhje e mesme për të furnizuar me ngrohje ujin në ambiente më të mëdha ose për përdorim të zakonshëm, duke siguruar efikasitet dhe kursim të energjisë.

200 Litra
Panel djellor per ngrohje uji

Ideal per konsumator deri ne 40kv

Paneli diellor Hidrotherm me kapacitet 200 litra është i përshtatshëm për nevojat e mëdha të ngrohjes së ujit dhe ofron një zgjidhje të fuqishme dhe të qëndrueshme për ngrohjen e ujit ne biznesin tuaj.

300 Litra
Panel djellor per ngrohje uji

Ideal per konsumator deri ne 50kv

Me një kapacitet prej 300 litrash, paneli diellor për ngrohje uji është zgjidhja e përsosur për aplikime komerciale dhe të mëdha, duke ofruar një burim të pasur të ngrohjes së ujit në mënyrë të qëndrueshme dhe efikase.