Rreth Nesh

Në vitin 2005 filluam një rrugë dinamike karriere. Sot, 18 vjet më vonë, vazhdojmë me të njëjtat vlera.

Që kur kompania jonë u themelua , ne kemi vendosur standarde me një sens të mprehtë të tendencave teknike dhe ekonomike dhe herë pas here, kemi ofruar produkte inovative për nevojat në ndryshim të klientëve tanë.

Përmirësimi i vazhdueshëm është qëllimi ynë. Ne nuk shesim vetëm, ne kombinojmë besueshmërinë me cilësinë për përfitimin përfundimtar të klientëve tanë. Ne nuk ndërtojmë marrëdhënie afatshkurtra me klientët, por partneritete afatgjata dhe të vërteta.

Çdo gjë që bëjmë, e bëjmë me një gjë në mendje - të krijojmë ide që të përputhen në mënyrë perfektetë gjitha nevojat e klientëve tanë dhe mënyra më e mirë për ne për të arritur këtë qëllim është të edukojmë vazhdimisht klientët tanë duke I ofruar zgjidhje që plotësojnë nevojat e tyre specifike dhe i mbështesim gjatë gjithë procesit.

Në Hidrosistem, synimi ynë është të sigurojmë një ambient të shëndetshëm në shtëpi, një qytet pa ndotje dhe të kujdesemi për mjedisin tonë - këto janë tre pikat kyçe që ne vlerësojmë. Ne përmirësojmë cilësinë e jetës në hapësirat e brendshme duke siguruar furnizim me ujë të ngrohtë , një klimë të mirë të brendshme dhe cilësi të mirë të ajrit pa perjashtuar edhe hidrosanitaret me cilesore ne treg.

Për ne, suksesi vjen si rezultat i besimit tuaj të pandërprerë tek ne! Për ne, suksesi vjen nga lidhja që krijojmë me klientët tanë, e cila është njësoj e rëndësishme sa dhe besimi që ata kanë tek ne!

Historiku i kompanise

Ne 2005 hapet Dyqani I pare ne Fier , nga 2 krijuesit vizionare Altin Cakaj dhe Viron Ferko. Nisi cdo gje me panelet diellore dhe pak nga pak u integruan dhe shume nga inovacionet e patentuara që kanë bërë histori ne sistemet hidraulike ne produktet hidrosanitare si dhe ne ajrin e kondicionuar të banesave.
2005
Fillimi
Hapet dyqani i parë në Fier

Ne 2005 hapet Dyqani I pare ne Fier , nga 2 krijuesit vizionare Altin Cakaj dhe Viron Ferko. Nisi cdo gje me panelet diellore dhe pak nga pak u integruan dhe shume nga inovacionet e patentuara që kanë bërë histori ne sistemet hidraulike ne produktet hidrosanitare si dhe ne ajrin e kondicionuar të banesave.

2009
Hapet magazina e parë Hidrosistem

Ne vitin 2009 ne Fier hapet magazina e pare .
Hidrosistem vendos të investojë në krijimin e rrjetit të saj
tregtar duke mbuluar keshtu gjithe Shqiperine ,duke u
propozuar me zgjidhjet e saj produktet me cilesore per
cdo familje.

2013
Hapet dyqani në Tiranë

Ne fillim te 2013 hapet dyqani I pare ne Tirane. Një shteg rritjeje që shfrytëzon gjenerimin e vazhdueshëm të ideve dhe projekteve të reja

2019
Partneriteti me Daikin

Një tregues tjetër i suksesit ishte ne vitin 2019 ku kompania arriti partneritetin me Daikin ,  

2021
Hapet dyqani i dytë në Tiranë

Me kontributin e çmuar të dy iniciatoreve dhe grupit te punes , merr jete nje vizion i plote i së ardhmes me krijimin e dyqanit te dyte ne Tirane . 

2023
Vazhdojme..

Hidrosistem tashmë e ka vulosur emrin e tij në treg duke arritur të fitojë besnikërinë e klientit për brandet që ofron. Ne gjithmonë kemi një gjë në mendje: nevojat e klientëve tanë.