Kaldaje me gaz – D2CND/D2TND

Kodi i produktit: 69912

100L

Kaldaja me kondensim me gaz jashtëzakonisht kompakt siguron ngrohje dhe ujë të ngrohtë

Njësi shumë kompakte dhe fleksibël në përdorim: e mundur për t’u instaluar pothuajse të gjitha kushtet e dhomës (brenda dhe jashtë shtëpisë) faleminderit për mbrojtjen nga ngrirja për tubacionet e ujit

Lehtë në shërbim: të gjitha pjesët janë të aksesueshme vetëm duke hequr paneli i përparmë
Efikasitet i lartë i ngrohjes deri në 109%
Gama e lartë moduluese 1:8: kapaciteti është përshtatur në bazë të ngarkesa e kërkuar e nxehtësisë së shtëpisë nga 3 në 24 kW dhe 5 në 35 kW
Kombinoje atë me ngrohjen diellore për efikasitet edhe më të mirë të energjisë
Modeli C: Modeli combi do të thotë që bojleri ka një pllakë shkëmbyes nxehtësie për të siguruar ujë të nxehtë të menjëhershëm për shtëpi
Modeli T (rezervuari): Modeli i rezervuarit do të thotë që kaldaja bën nuk ka një shkëmbyes nxehtësie me pllaka. Ofrohet ujë i ngrohtë i shtëpisë nga një rezervuar i jashtëm magazinimi i ngrohur nga kaldaja
Modeli A1 do të thotë që laku i mbushjes është i brendshëm
Modeli A4 do të thotë që laku i mbushjes është i jashtëm

5 vizitor jane duke e pare kete produkt ne kete moment!