Tub Pex Al Pex Multistrd Me Veshje Gri 6 mm Fi 16x2 APE

 • Brand:
 • Ape
 • SKU:
 • 9MR02162050F
SASIA: SASIA NE GJENDJE : -5
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
 • Tub Pex-Al -Pex Multistrd
 • Me Veshje Gri 6 mm Fi 16x2 APE
 • Tub shumështresor APE MULTYLAYER (PE-xB / Al / PE-xB) i veshur sipas klasave 1-2-4 dhe 5 të standardeve UNI EN ISO 21003 dhe DIN 4726 për ngrohjen dhe klimatizimin.
 • Përbëhet nga një shtresë e dyfishtë e brendshme dhe e jashtme në polietileni PE-xB me lidhje tërthore (metoda B me silane) e lidhur me anë të një ngjitësi të veçantë me një shtresë të ndërmjetme në aliazh alumini të salduar në mënyrë gjatësore (TIG) dhe nga një mbështjellës izolues në polietileni ( PE-LD) shkumë me qeliza të mbyllura plus një film rezistent ndaj gërvishtjeve PE-LD.
 • Tubi garanton një nivel të lartë modelimi të strukturës, barrierë të plotë ndaj oksigjenit, higjienë totale dhe rezistencë të lartë ndaj korrozionit falë përcjelljes së lëngut në shtresën e brendshme të PE-xB. Temperatura maksimale e punës: 95 °C. Temperatura maksimale: 110 °C
 • Presioni maksimal në 95: 10 bar.
 • Përshkueshmëria ndaj oksigjenit: 0 mg/L. Vrazhdësia: 7 μm.
 • Përputhet me UNI EN ISO 21003, DIN 4726.
 • Përçueshmëria termike në 40 °C të veshjes: 0,04 W/mK. Trashësia e izolimit të tubave është në përputhje me Dekretin Presidencial nr.412 të vitit 93. Tubi i veshur është miratuar nga DD.MM. e 26 qershorit 1984 dhe 3 shtatorit 2001. Reagimi ndaj zjarrit klasa 1-1.
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS