PANEL DIELLOR HIDROTHERM INOX 200LT PASQYRA FULL BLUE

  • Brand:
  • HIDROTHERM
  • SKU:
  • INOX 200LT PASQYRA FULL BLUE
SASIA: SASIA NE GJENDJE : 0
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
  • Paneli Diellor Hidrotherm
  • Bolieri 200Lt 100% inox,
  • Psqyra FULL Blue  4m2   Pasqyre
  • Montim Per Cati Dhe Tarace

 

SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS