PANEL DIELLOR HIDROTHERM INOX 200LT PASQYRA BLUE STRIPS

  • Brand:
  • HIDROTHERM
  • SKU:
  • INOX 200LT PASQYRA BLUE STRIPS
SASIA: SASIA NE GJENDJE : -1
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
  • Paneli Diellor Hidrotherm
  • Bolieri 200Lt 100% inox,
  • Psqyra Blue Strips 4m2   Pasqyre
  • Montim Per Cati Dhe Tarace

 

SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS