KASET INKASO Në-Mur 8 cm BAZIC WC COMPACT - Strukturë e fshehur me cisternë kompakte (8 cm) dhe skarkim të dyfishtë (4/2 - 4,5 / 3 - 6/3 L). 90 ø / 110 ø bërryl

  • Brand:
  • Roca
  • SKU:
  • A890080120
SASIA: SASIA NE GJENDJE : -5
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
  • Diapazoni dinamik i presionit: 0,1 - 10 Bar Lidhja e bërrylit:
  • DN100 (110 mm), DN90 (90 mm)
  • Paravendosja e tipit të shkarkimi : Dyfishtë 3/6 litra
  • Thellësia minimale e fiksimit (mm): 90 Pozicioni i pllakës së funksionimit: Frontal Rekomandohet për hapësira publike
  • Kurseni hapësirë I përshtatshëm për: Tualet i varur në mur Produkt i qëndrueshëm
  • Thellësia e rezervuarit (mm): 80 Pozicioni i hyrjes së ujit: E lartë
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS