KASET INKASO Muri DUPLO WC COMPACT 8cm - Strukturë e fshehur në dysheme me cisternë kompakte (8 cm) dhe skuqje të dyfishtë (4/2 - 4,5 / 3 - 6/3 L). 90 ø / 110 ø bërryl

  • Brand:
  • Roca
  • SKU:
  • A890080020
SASIA: SASIA NE GJENDJE : -3
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
  • Diapazoni dinamik i presionit: 0,1 - 10 Bar
  • Lidhja e bërrylit: DN100 (110 mm),
  • DN90 (90 mm) Paravendosja e tipit të shkarkimit : Flush i dyfishtë 3/6 litra Thellësia minimale e fiksimit (mm): 90
  • Pozicioni i pllakës së funksionimit: Frontal Rekomandohet për hapësira publike Kurseni hapësirë
  • I përshtatshëm për: Tualet i varur në mur Produkt i qëndrueshëm Thellësia e rezervuarit (mm): 80
  • Pozicioni i hyrjes së ujit: E lartë
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS