KASET INKASO Sistemi Aktiv i Instalimit për WC të Varur në mur

 • Brand:
 • Roca
 • SKU:
 • A89011001B
SASIA: SASIA NE GJENDJE : -1
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
 • Sistemi AIKTIV i instalimit për WC të varur në mur me cisternë,
 • mekanizëm të dyfishtë dhe instalim_x000D Referenca:
 • A89011001B
 • Përmasat:
 • Gjatësia: 547 mm.
 • Gjerësia: 150 mm.
 • Lartësia: 1125 mm.
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS