Daikin Mini Chiller 13kw -3F Pompë Nxehtësie Me gaz R32 EWYA014DW1P

  • Brand:
  • DAIKIN
  • SKU:
  • EWYA014DW1P
SASIA: SASIA NE GJENDJE : -1
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT

 

  • Daikin Mini Chiller 13kw -3F  Pompë Nxehtësie Me gaz  R32 
  • EWYA014DW1P
  • Karakteristikat e produktit :
  • Zgjedhja e një produkti R-32 zvogëlon ndikimin mjedisor me 68% në krahasim me sistemet R-410A dhe përfshin një reduktim të drejtpërdrejtë të konsumit të energjisë falë efikasitetit të lartë të energjisë
  • Ftohës me inverter Kompresor inverter hermetik i tipit swing
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS