Daikin Mini Chiller 11kw -3F Pompë Nxehtësie EWYQ011ACW1P

 • Brand:
 • DAIKIN
 • SKU:
 • EWYQ011ACW1P
SASIA: SASIA NE GJENDJE : 0
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT

 

 • Daikin Mini Chiller 11kw -3F  Pompë Nxehtësie 
 • EWYQ011ACW1P
 • Kompresor hermetik Scroll,

 • I kompletuar me Kit hidronik dhe pompë me tre shpejtësi

 • Rezervuar Enë zgjerimi

 • Valvul kontrolli, matës presioni

 • Valvula kullimi me mbylljeje

SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS