RRETH NESHHIDRO-SISTEM shpk eshte themeluar ne vitin 2005 me seli Fier, me qellim importin dhe montimin e sistemeve, HIDRAULIKE, NGROHJE-FTOHJE,dhe PANELEVE DIELLORE, duke u mbeshtetur ne nje epseperiece 15 vjecare ne GREQI. Bazuar ne eksperienen tone si staf i kualifikuar, sherbimit, korrektesise si dhe produkteve cilesore qe ne importojme nga GREQIA,ITALIA,GJERMANIA, kompania HIDRO-SISTEM sot eshte nje nder kompanite me te medha ne tregun Shqiptar. Duke zgjeruar aktivitetin e saj kompania HIDRO-SISTEM, ka shtuar ne gamen e produkteve te saj, linjen e sistemeve HIDROSANITARE

 

 

 


​​​​​​​