Veshje Tubi Termoizolues OneFlex 6*12mm \2m

  • Brand:
  • ONEFLEX
  • SKU:
  • DO08
SASIA: SASIA NE GJENDJE : 0
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
  • Veshje Tubi Termoizolues OneFlex 6*12mm \2m
  • Tub gomuar termoizolues
  • Aksesorë hidraulike
  • Përdorim për sistemet e furnizimit me ujit te nroht dhe te ftoht si dhe për sisteme të tjera inxhinierike .
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS