CherBros Xhundo Bronxi Me Saldim 15x1/2 "F

  • Brand:
  • CherBros
  • SKU:
  • 0920150400
SASIA: SASIA NE GJENDJE : 0
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
SHPERNDARJA
PERSHKRIMI I PRODUKTIT
  • CherBros Xhundo Bronxi Me Saldim 15x1/2 "F 
  • Për sistemet hidraulike dhe ngrohje 
  • Gama e temperaturës: nga -25 ° C deri në 120 ° C 
  • Presioni i funksionimit: maksimumi 16 bar.
  • Përdorimi ne sisteme me tubo bakeri .
SHPERNDARJA

RELATED PRODUCTS